#

У Макарівському районі відчайдушні батьки повернули власних дітей за допомогою викрадення

17.04.2018 11:21
У Макарівському районі відчайдушні батьки повернули власних дітей за допомогою викрадення

Вчора, 16 квітня, до поліції Київщини надійшло повідомлення від працівника Макарівського районного центру соціальної підтримки дітей та сімей про те, що зникли малолітні вихованці: двоє хлопчиків та дві дівчинки

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції в Київській області.

Під час проведення першочергових розшукових заходів працівники ювенальної превенції поліції Киїської області встановили, що дітей викрали їхні батьки, посадили в автівку, після чого зникли у невідомому напрямку.

Також встановлено, що чотири роки тому батьки були змушені віддати четверо своїх дітей до центру соціальної підтримки дітей у смт. Макарів, так як будинок, де вони мешкали, повністю згорів у результаті пожежі. Сім’я на той час знаходилась у скрутному матеріальному становищі.

38-річний чоловік та його 35-річна дружина, які не позбавлені батьківських прав, неодноразово намагалися забрати з притулку дітей без дозволу керівництва. Однак постійного місця проживання у них немає.

Наразі тривають оперативно-розшукові заходи щодо встановлення місцезнаходження втікачів.

Прикмети дітей:

Дудка Світлана Сергіївна, 07.05.2008 року народження, зріст 131 см, волосся світло-русяве, середньої довжини, очі світлі. Була одягнена: колготи фіолетового кольору, сукня сірого кольору, темно-синя курточка та рожеві кросівки.

Дудка Руслан Сергійович, 03.06.2005 року народження, зріст 145 см, волосся темно-русяве, очі карі.

Дудка Ангеліна Сергіївна, 11.10.2010 року народження, зріст 122 см, довге волосся темного кольору. Особливі прикмети випали передні молочні зуби. Була одягнена: вельветові лосини чорного кольору з червоними квітками, рожева кофта, шльопанці.

Дудка Олег Сергійович, 03.03.2012 року народження, зріст 120 см, волосся коротке, світло-русявого кольору, блакитні очі. Не вимовляє букву «Р» та « Ш». Одягнений в червону олімпійку, чорну шапку із синьою смужкою, коричневі брюки та чорні кросівки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: