#

У Макарові лікарні в тимчасове користування передали кисневі балони

01.12.2020 08:20
У Макарові лікарні в тимчасове користування передали кисневі балони
Фото з місця події

Учора, 30 листопада, КНП "Макарівська центральна районна лікарня" отримала від ДП "Макарівське лісове господарство" кисневі балони

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Макарівська районна державна адміністрація" у Faсebook.

ДП "Макарівське лісове господарство" в тимчасове користування передала 12  кисневих балонів.

Директор лікарні Кравець подякував ДП "Макарівське лісове господарство" за надані життєво важливі пристрої, саме під час пандемії COVID-19, що допоможуть забезпечити лікування хворих з тяжким перебігом хвороби.

Також кисневі балони були передані такими підприємствами як ТОВ ГК "Укрспецтепло" (10 балонів), Соснівський гранітний кар'єр ТОВ "Енергетична група" (5 балонів) та іншими приватними підприємствами, які провадять свою діяльність на території Макарівщини (від 1 до 3 шт.).

Велика вдячність всім, хто підтримав та допоміг КНП "Макарівська центральна районна лікарня" Макарівської районної ради, - зазначається у дописі.

Нагадаємо, що 24 листопада КНП "Макарівська центральна районна лікарня" отримала 45 нових мобільних кисневих концентраторів.

Читати "Моя Київщина" у Facebook