#

У Макарові обмінювалися досвідом із розроблення екологічних проєктів

01.02.2022 18:45
У Макарові обмінювалися досвідом із розроблення екологічних проєктів
Фото з місця події

У п’ятницю, 28 січня, у Макарові відбувся тренінг, де учасники заходу отримали практичні знання та навички з написання проєктів з управління відходами

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Макарівська селищна рада" у Facebook.

За підтримки ГО "Партнерство "Green Business Ukraine" Макарівською селищною радою започаткована робота з обміну досвідом, розроблення та впровадження проєктів з управління відходами під загальною назвою "На чистоту. Макарівщина".

Першим кроком у цьому напрямку стало проведення тренінгу у вигляді ділової гри з елементами проєктного менеджменту.

Старости старостинських округів, керівники структурних підрозділів селищної ради об’єдналися в команди за тематиками та на чолі з менторами ГО «Партнерство "Green Business Ukraine" розробили і презентували власні проєкти на такі теми: "Налагодження сортування ТПВ у межах населеного пункту", "Підвищення рівня обізнаності дітей у сфері поводження з ТПВ", "Створення компостного центру", "Встановлення сортувальної лінії на території громади", "Зменшення негативного впливу на довкілля шляхом використання кавового жмиху як посипкового матеріалу".

Завдяки заходу учасники тренінгу отримали практичні знання та навички з написання проєктів з управління відходами. У подальшому напрацьовані в ході тренінгу ідеї будуть переглянуті відповідними експертами та трансформовані в проєктні заявки для отримання грантової допомоги на їх реалізацію.

Нагадаємо, що 27 січня у селі Липівка Макарівської громади патрульні виявили два вантажних автомобілі, які перевозили деревину.

Читати "Моя Київщина" у Telegram