#

У Макарові та Бородянці поліція провела посилені відпрацювання: результати

21.11.2022 11:30
У Макарові та Бородянці поліція провела посилені відпрацювання: результати
Фото з місця подій

Протягом 18 – 20 листопада у Макарівській та Бородянській громадах пройшли посилені патрулювання за участі поліцейських Бучанського управління поліції, ДФТГ та місцевого громадського формування

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

У темний час доби громадський порядок забезпечували 159 силовиків. За три доби патрульні перевірили 379 осіб та 174 транспортних засоби.

Поліцейські задокументували 31 матеріал про правопорушення: 27-річний та 25-річний жителі Бородянки та Наливайківки перевозили канабіс, у 3 водіїв виявили ознаки алкогольного сп’яніння, ще 4 – їхали за кермом без дозвільних документів.

Також правоохоронці зафіксували численні порушення ПДР, а піші патрулі склали низку протоколів за порушення громадської тиші, паління та вживання алкоголю в заборонених місцях.

Крім того, на території Бучанського району у вечірній та нічний час щодня патрулює 38 додаткових спільних нарядів поліції та ДФТГ. 

Нагадаємо, що у Бородянці триває активний ремонт пошкоджених багатоповерхівок, зокрема, відновлено 42 багатоквартирних будинки.

Читати "Моя Київщина" у Telegram