#

У математичні кабінети Бучі закуплять техніку на понад 2 млн грн

25.05.2021 11:00
У математичні кабінети Бучі закуплять техніку на понад 2 млн грн
Фото з місця події

Бучанська міська громада отримала сертифікат від Асоціації міст України на обладнання шкільних кабінетів математики та дошкільних закладів сучасним програмним забезпеченням у рамках проєкту "Подолання цифрової освітньої нерівності"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Асоціації міст України.

Сертифікат вручив виконавчий директор Асоціації міст України Олександр Слобожан Бучанському міському голові Анатолію Федоруку під час відкриття міжнародного форуму Generation Equality в межах соціального фестивалю "Ми рівні - Ми різні", що відбувся 22 травня 2021 року у Бучі.

Кошти у сумі 2 млн 150 тис. грн будуть спрямовані на обладнання сучасними електронними освітніми ресурсами 10 кабінетів математики та 10 закладів дошкільної освіти

Проєкт "Подолання цифрової освітньої нерівності" реалізується Асоціацією міст України в рамках Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації щодо об’єднання зусиль в питаннях цифровізації освіти.

Нагадаємо, що 24 травня близько 6 години ранку на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на території ринку "Столичний", що у Бучанському районі, лунають вибухи.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: