#

У Медвинській громаді ліквідовують наслідки негоди

20.05.2021 16:05
У Медвинській громаді ліквідовують наслідки негоди
Фото з мережі Інтернет

У Медвинській ОТГ протягом двох днів йшли сильні дощі, які завдали збитків

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Медвинської ОТГ.

У повідомленні зауважується, що було затоплено дороги, двори та городи. Далі говориться, що  у громаду було запрошено інспектора з КОДА та обслуговуючу компанію "Спец комплект постач" для усунення наслідків замулення.

Далі зазначається, що причиною сходу ґрунтів на дорогу і у двори мешканців у селі Коряківка є порушення допустимих меж виорюваних полів, а також складання деякими господарями зрізаних гілок зі своїх дворів в канаву для водовідведення. Роботи по ліквідації наслідків негоди у цьому селі планується завершити до кінця цього тижня.

Також повідомляється, що буде проведено спільне інспектування проблемних ділянок для усунення причин імовірних підтоплень з полів, що обробляються, зроблено аналіз пошкоджень від наслідків зливи.

Усі роботи по водовідведенню в селах Медвин, Дмитренки, Довга Гребля, Софійка та в інших  будуть планово виконуватись впродовж поточного та наступних місяців.

Нагадаємо, що 12 квітня було проведено перше засідання Медвинської ради з питань розвитку туристичної діяльності у громаді.

Читати "Моя Київщина" у Telegram