#

У Медвинській громаді проводять благоустрій в населених пунктах (ФОТО)

18.10.2021 11:50
У Медвинській громаді проводять благоустрій в населених пунктах (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

На території Медвиської громади проводяться роботи з приведення в належний стан доріг і вулиць у населених пунктах

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Медвинської ОТГ.

За останні два тижні здійснено підсипання щебенем та гранульованим відсівом проблемних ділянок доріг та вулиць, де люди роками потерпали від бездоріжжя. Такі роботи були здійсненні:

  • с. Дмитренки (вул.Лісова, Красилівка);
  • с. Гута (вул. М.Диченка);
  • с. Медвин (вул. Проценкова, пров. Гірчаків);
  • с. Митаївка (вул. Молодіжна, Куток, Хоменки, Козирівська);
  • с. Софійка ( під'їзд до цвинтаря).

Також було виконано ямковий ремонт доріг обласного значення в селах Дмитренки, Гута та Побережка й відремонтовано гарячим асфальтом ділянку дороги Медвин - Щербашенці. Ще ремонт доріг  було проведено в с. Браному Полі (вул. Центральна).   

Ще зауважується, що наразі у громаді з метою забезпечення чистоти, порядку та естетичного стану проводяться активні роботи з благоустрою.  За минулий тиждень було  розчищено від зарослів ділянку дороги на підйомі та містку до Митаївки, вул. Квітневу, 30-річчя Перемоги, частково вул. Віталія Підлубного в БраномуПолі; викошено траву біля адмінбудинку, в центрі села, під бордюрами, біля ФП, БК, бібліотеки в Щербашинцях, на цвинтарі та біля церкви у Браному Полі.
 
Працівниками КП
 "Медвин Інвест" було обрізане гілля та скошена трава по вулицях Набережна, Київська, О.Василенка,Червінська, Шевченка в Медвині; проведено коронування дерев у центрі с. Коряківка; викопана траншея з водовідведення біля цвинтаря “Золоточубів” (Медвин) та виконано ряд інших робіт. 

Також нагадаємо, що у селі Медвин Білоцерківського району пройшов благодійний забіг для збору коштів на реконструкцію соціального закладу.

 



Читати "Моя Київщина" у Facebook