#

У Медвинській ОТГ для людей, яким потрібна допомога, діє спеціальний центр

09.02.2022 09:20
У Медвинській ОТГ для людей, яким потрібна допомога, діє спеціальний центр
Фото з місця події

У Медвинській громаді для здійснення соціального обслуговування та надання соціальних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах, функціонує КУ "Центр надання соціальних послуг"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Медвинської ОТГ.

У повідомленні розповідається, що на даний час до складу Центру входить два відділення:

  • відділення з догляду за жителями громади, які цього потребують, за місцем проживання;
  • відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання громадян, яке знаходиться на другому поверсі амбулаторії в с. Медвин.

Станом на 1 грудня минулого року структурними підрозділами Центру було виявлено та фактично надано послуги 160 особам, які потребували соціального обслуговування. З них 73 отримали послуги на платній основі та 87- безкоштовно. Також було надано послуги 132 підопічним за місцем проживання. Безкоштовно обслуговування отримали 81 особа та 51 на платній основі.

Також зауважується наступне:

Обслуговування на дому здійснюють 11 соціальних робітників, в середньому навантаження на одного робітника становить 11осіб, при нормі 6 осіб у сільській місцевості. У стаціонарному відділені за звітний період було надано послуги 28 особам похилого віку, з них 6 підопічних отримали послуги на пільговій основі, решта 22 - на платній, згідно затверджених тарифів.

Нагадаємо, що жителі Медвинської громади обурені ремонтом дороги у селі Щербашенці та в інших населених пунктах.

Читати "Моя Київщина" у Telegram