#

У мережі розшукують хорошого мера Броварів (ФОТО)

25.05.2018 14:48
У мережі розшукують хорошого мера Броварів (ФОТО)

Дописувачі у мережі задалися питанням, хто міг би бути хорошим мером Броварів. Cудячи з цього, чинний керманич міста Ігор Сапожко містян не влаштовує

Дане опитування організував Сергій Ковальчук в мережі Facebook, передає інформаційний портал "Моя Київщина".

Даний допис викликав жваву дискусію серед користувачів мережі, які жартівливо обирали найкращого претендента на пост керівника міста. Рекомендуємо Вам кращі на наш погляд варіанти від користувачів мережі.

Олександр Бабич: "Поки ще не завозили. Читайте до наступних виборів. Може буде".

Зокрема Тарас Цикало "тонко" натякнув, що достойного мера Броварів можна знайти в психіатричній лікарні імені Павлова у столиці.

"На Фрунзе 103 там вибір великий. Та й акції часто проходять типу стань сам мером і отримай камаз лайна в подарунок".

Також у коментарях згадали екс-мера Києва Леоніда Черновецького, брата чинного мера Віталія Кличка – Володимира, а також одіозного мера Ірпеня Володимира Карплюка.

Людмила Новицька: "Там Кличко молодший вільний :)".

Ігор Кузора: "Льоня Космос без роботи... ".

Таня Литвин: "Так часто хвалять Ірпінь... може звідти мера треба до нас переманити?".

Одною з найпопулярніших була ідея замовити нового мера Броварів з китайського Інтернет-ресурсу "Aliexpress", або просто викликати таксиста.

"Кажуть з аліекспрес замовити можна, але це не точно)))", - повідомила Ірина Жилко.

Олександр Корж: "Я завжди замовляю на Aliexpress. Там завжди хороший вибір. Правда в минулий раз прийшов брак. Але думаю що китайці виправляться і вишлють нам нового мера".

Олексій Маруневич: "Викликайте таксі. Там кожен водій - хороший мер".

Проте самого ж мера Броварів у позитивному контексті згадали лише декілька разів, схоже, містяни не дуже йому довіряють.

Андрій Саук: "Хорошого мера треба виховувати. Якщо тенденція зберігатиметься, то років через 200 і Сапожко стане хорошим мером. О поки що він хороший "смотрящий за потоками". А в цій професії більшість функцій з мером не пересікаються".

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: