#

У мережі показали, як відбудували зруйнований будинок багатодітної родини із Ясногородки (ФОТО)

29.12.2022 13:30
У мережі показали, як відбудували зруйнований будинок багатодітної родини із Ясногородки (ФОТО)
Фото з місця подій

Багатодітна родина із Ясногородки, будинок якої знищили окупанти у березні 2022 року, святкують переїзд 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Бишівська територіальна громада" у Facebook.

Історію про багатодітну родину з Ясногородки, будинок яких знищив вогонь у 2021 році та російські окупанти унаслідок обстрілів у березні 2022 року, облетіла не ли­ше Бишівську громаду, а й всю Київщину.

Подружжя Ольга та Володимир, їхня трирічна дочка Соломія, чотирирічний син Остап та 13-річний син Гліб повернулися додому в нову оселю. 

Родині відбудовано новий будинок за типовим проєктом, завдяки допомозі Голові Київської обласної державної адміністрації Олексію Кулебі, першому заступнику голови КОДА Дмитру Назаренку, заступнику голови КОР Тетяні Семеновій, директору компанії ПП "Автомагістраль" Миколі Скорецькому.

У листопаді 2021 будинок згорів унаслідок пожежі. Спільними зусиллями всієї громади його відбудували, у лютому встановили кухню, та вже у березні 2022 після обстрілів він був зруйнований.

Після розмінування території розпочалися демонтажні роботи, а згодом було вирішено побудувати будинок із "нуля". 

Ольга разом із дітьми виїхала за кордон. Володимир увесь час залишався вдома та допомагав відбудовувати будинок. За пів року було зведено будинок, зроблені зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи, для того, щоб новорічні та різдвяні свята родина відсвяткувала у власній оселі.

Привітати родину з прийдешніми новорічними святами та з новосіллям приїхали Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба, перший заступник голови КОДА Дмитро Назаренко, начальник Фастівської районної військової адміністрації Юрій Волков та Бишівський сільський голова Іван Рознай. 

Нагадаємо, що в селі Бишів Фастівського району відбудували дитячий садок Каштан, який у безезні 2022 року майже повністю зруйновали російські військові.





Читати "Моя Київщина" у Facebook