#

У мережі показали, як виглядає хлібзавод у Нових Петрівцях після ворожих обстрілів (ФОТО)

24.06.2022 15:30
У мережі показали, як виглядає хлібзавод у Нових Петрівцях після ворожих обстрілів (ФОТО)
Фото з місця подій

Голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба показав, як виглядає підприємство з виготовлення заморожених хлібобулочних виробів після рук рашистів у Нових Петрівцях Вишгородського району

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Олексія Кулеби у Facebook.

Зазначимо, що 16 березня російські окупанти обстріляли сучасний хлібозавод Chanta, що знаходиться під Києвом, у селі Нові Петрівці.

У результаті обстрілу виникла пожежа, яка пошкодила дах, виробничий цех і обладнання. Зруйновано пакувальну лінію та склади сировини й готової продукції. Понад 40% заводу і 80 тонн готової продукції було знищено.

На щастя, ніхто з працівників не постраждав. Усупереч масштабним руйнаціям, роботу підприємства намагаються відновити.

Олексій Кулеба запевняє:

Це дуже важливо. Ми зацікавлені в тому, щоб локальні компанії поверталися до роботи. Адже це, в першу чергу, розвиток Київщини.

Нещодавно заводу Chanta виповнилося 3 роки. Завод мав 2 автоматизовані лінії: від замісу до виходу готової продукції та упаковки, і був оснащений високотехнологічним обладнанням провідних європейських виробників.

Сума інвестицій у проєкт склала понад 20 мільйонів євро. Обсяги втрат у результаті обстрілів окупантів досі уточнюються.

Продукція компанії поставляється в провідні національні мережі України й найбільшим регіональним дистриб’юторам під власною торговою маркою Chanta. Також значна кількість відвантажувалася на експорт.

Нагадаємо, що очільник КОВА Олексій Кулеба сповістив про початок будівництва модульного містечка у селі Кухарі на Вишгородщині для тимчасового проживання жителів, чиї домівки зруйнували російські окупанти.





Читати "Моя Київщина" у Facebook