#

У мережі показали жахливі кадри ракетної атаки на Трипільську ТЕС (ВІДЕО)

11.04.2024 17:03
У мережі показали жахливі кадри ракетної атаки на Трипільську ТЕС (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

Сьогодні уночі, 11 квітня, росія атакувала Київщину, внаслідок обстрілу було повністю знищено Трипільську ТЕС

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Усі працівники, які були на зміні під час обстрілів, живі. Внаслідок попадання сталася масштабна пожежа біля турбінного цеху.  

Чорний день в історії "Центренерго" Внаслідок сьогоднішньої масованої атаки, знищено всю нашу генерацію. Війська РФ повністю зруйнували Трипільську ТЕС, що на Київщині. Добре, що всі наші, хто був під час обстрілів на зміні - живі. Але нам дуже болить.

- повідомили у пресслужбі компанії.  

Наразі вогнеборці продовжують ліквідовувати пожежу, що виникла внаслідок атаки. 

Усі служби працюють у посиленому режимі. Залучено максимальну кількість техніки.  Енергетики оперативно відреагували на наслідки, перепідключили мережу, завдяки чому всі мешканці Київщини наразі зі світлом.  

Варто додати, що Трипільська ТЕС розташована біля міста Українка Обухівського району Київської області на березі Канівського водосховища за 45 кілометрів від Києва. Вона була однією з двох найпотужніших теплових електростанцій в Україні. Після зупинки Чорнобильської АЕС Трипільська теплова електростанція фактично стала найбільшим енергогенеруючим підприємством Київського регіону.

Через шкідливі речовини у повітрі ще вранці мешканців Українки закликали зачинити вікна в оселях.

Прошу всіх щільно зачинити вікна у своїх оселях, аби не дихати шкідливими продуктами горіння. Зарядіть всі пристрої, зробіть максимальні запаси води. Обидва пункти незламності в Українці працюють цілодобово.

– йшлося у повідомленні міського голови Українки.

Нагадаємо, що   вночі росія атакувала на Київщині об'єкт критичної інфраструктури.


Читати "Моя Київщина" у Facebook