#

У Миронівці поліцейські спіймали двох місцевих мародерів (ФОТО)

14.03.2022 11:00
У Миронівці поліцейські спіймали двох місцевих мародерів (ФОТО)
Зловмисники

Учора, 13 березня, правоохоронці Миронівки за "гарячим слідом" затримали двох місцевих чоловіків за крадіжку із приміщення колишнього МРЕВ державтоінспекції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Під час патрулювання, правоохоронці помітили мотоблок із причіпом, який рухався лісосмугою. Вони зупинили чоловіків, а ті почали помітно нервуватися. На питання про походження речей в причіпі, конкретної відповіді громадяни дати не змогли.

Згодом 31 та 33-річний місцеві жителі зізналися, що викрасти металеві шафи. Тож, поліцейські затримали зловмисників та помістили до ізолятору тимчасового тримання.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч 4 ст 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Нещодавно частину статті доповнили кваліфікуючою ознакою "вчинення в умовах воєнного стану". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський підписав закони щодо посилення відповідальності за державну зраду(№7116) та мародерство (№7124).


Читати "Моя Київщина" у Facebook