#

У Миронівці зводять сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс

01.10.2021 13:10
У Миронівці зводять сучасний фізкультурно-оздоровчий комплекс
Фото з місця події

У місті Миронівка в межах програми "Велике будівництво" триває зведення сучасного фізкультурно-оздоровчого комплексу

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на пресслужбу Київської ОДА.

Результати роботи заступник голови Київської обласної державної адміністрації Андрій Лісовик обговорив із представниками підрядної організації та головою Миронівської громади Віталієм Савенком.

Андрій Лісовик сказав:

До 30-ї річниці Незалежності України на Київщині відкрили потужну Академію спорту в Бучі. Зараз на черзі ще один проєкт щодо створення фізкультурно-оздоровчого комплексу в Миронівці. Поки дозволяють погодні умови, маємо активно працювати, щоб встигнути все зробити заплановане по-максимуму. Акцентував на цьому будівельникам. До консенсусу дійшли, темпи робіт на об’єкті пришвидшать. Триматиму це питання на контролі.

Далі зауважується, що будівельникам залишилось завершити фасадні роботи й внутрішнє опорядження, утеплити цокольну частину, прокласти внутрішні інженерні мережі, докупити частину обладнання та інвентаря, влаштувати ліфти та провести благоустрій прилеглої території.

Нагадаємо, що Миронівська міська рада виділила 160 тис грн, які підуть на  надання матеріальної допомоги громадянам на лікування.

Читати "Моя Київщина" у Facebook