#

У Миронівському районі сталася ДТП із постраждалими

10.07.2020 17:29
У Миронівському районі сталася ДТП із постраждалими
Фото з місця події

Учора, 9 липня, на автодорозі Київ-Знам'янка сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждала 19-річна дівчина 

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Миронівський відділ поліції ГУНП в Київській області" у Faсebook.

Так, в селі Росава 50-річний водій автомобіля "Renault", виявив неуважність, не дотримався безпечної дистанції  та допустив зіткнення з автомобілем "Таврія", що рухався попереду у попутному напрямку. 

Внаслідок ДТП 19-річну пасажирку автомобіля "Таврія" з тілесними ушкодженнями доправлено до районної лікарні. Водії автомобілів, на щастя, не постраждали.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Шановні водії, будьте уважними за кермом та дотримуйтесь правил дорожнього руху. Бережіть себе та інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, що 6 липня 13-річна дівчина пішла з дому до подруги в сусіднє село та не повернулася. Під час проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці вже за годину встановили місце знаходження зниклої.


Читати "Моя Київщина" у Telegram