#

У Михайлівці-Рубежівці нарешті відкриють другий корпус дитсадка (ВІДЕО)

12.11.2021 19:30
У Михайлівці-Рубежівці нарешті відкриють другий корпус дитсадка (ВІДЕО)
Фото з місця подій

До 1 вересня 2022 року у Михайлівці-Рубежівці планують відкрити другий корпус дитячого садочка "Червона Шапочка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "ITV".

Наразі вже повністю завершено зведення самої двоповерхової будівлі та зовнішні роботи. Ірпінський міський голова Олександр Маркушин розповів:

Ми ставили завдання підряднику, щоби до кінця осені він зробив фасадну групу, утеплення садочка (він це зробив – ми можемо зараз подивитися) і підключив опалення на зиму, щоб можна було взимку робити всі внутрішньо-оздоблювальні роботи.

Будувати корпус дитячого садка почали ще у 2019-му році. Тоді Михайлівка-Рубежівка була у складі Києво-Святошинського району. Це був спільний проєкт села, району та області. Але вчасно завершити його не вдалося. Тому, для того, щоб закінчити будівництво і відкрити садочок, кошти, яких не вистачало, виділили із бюджету Ірпінської громади. Тож зараз робота триває вже без зупинок.

Ірпінський міський голова Олександр Маркушин запевняє, що якщо знадобиться, будуть виділяти ще кошти, але робитимуть усе, аби до наступного навчального року до садочка вже зайшли діти.

Нагадаємо, що для вирішення проблеми відсутності бібліотек в Ірпені планують створити бібліотеку на колесах –"Книжкобус".


Читати "Моя Київщина" у Telegram