#

У Михайлівці-Рубежівці оновлять мережу водопостачання (ВІДЕО)

19.05.2021 14:35
У Михайлівці-Рубежівці оновлять мережу водопостачання (ВІДЕО)
Фото з мережі Інтернет

У Михайлівці-Рубежівці планують збудувати нову каналізаційно-насосну станцію, прокласти мережі й централізовано транспортувати стоки в ірпінську міську каналізацію

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "ITV".

Голова Ірпеня зазначив, що на наступній сесії міськради вже буде відводитися ділянка під будівництво нової каналізаційно-насосної станції. Мовляв, за рік планують закрити очисні споруди в Михайлівці-Рубежівці.

Про це йшлося на виїзній нараді комунальників у Михайлівці-Рубежівці. Одним із головних питань цього разу було також забезпечення села якісним водопостачанням.

Олександр Маркушин розповів, що вже з червня почнуться роботи з прокладання нової мережі водопостачання на двох вулицях.

Запевняє міський голова:

Ми ставимо завдання перед нашим КП "Ірпіньводоканал" за місяць виконати ці роботи.

У селі переконані: виїзні наради комунальних служб Ірпеня допоможуть налагодити тіснішу комунікацію і сприятимуть швидшому вирішенню нагальних проблем.

Староста Михайлівсько-Рубежівського старостинського округу Катерина Пасюк задоволена тим, що проблеми села розглядаються не за круглим столом в Ірпені, а безпосередньо – у селі.

Нагадаємо, що ірпінчанка Анна Романько бере участь у конкурсі краси для успішних жінок "Ms. Ukraine World International".


Читати "Моя Київщина" у Telegram