#

У нас плідна робота з облрадою, - т.в.о. голови Київської ОДА

20.05.2020 16:50
У нас плідна робота з облрадою, - т.в.о. голови Київської ОДА
Василій Володін

В. о. голови ОДА Василій Володін запевнив, що завдяки командній роботі вдалося продовжити плідну співпрацю з облрадою

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Факти".

Володін розповів , з якими складнощами довелося зіштовхнутися і яку роботу проводить місцева влада для протидії коронавірусу:

На піку карантину разом із командою реально працювали 24/7. Хтось з нас обов’язково чергував в облдержадміністрації вночі. Про себе скажу, без перебільшень, що увесь свій час, крім короткої перерви на сон, я — на роботі. Вона складна, проте цікава. Захоплює повністю. Навіть свій день народження відзначив на робочому місці. Зробив собі подарунок: замість вже звичних 2 годин ночі, поїхав додому раніше: о 23.00

В.о. очільника КОДА підкреслив, що в області вже запрацювала, хоч і з певними обмеженнями, сфера послуг. Невеличкі магазини, стоматології, перукарні, кав’ярні, нотаріуси та інші. Київщина одна з перших почала відкривати агропродовольчі ринки. На сьогодні в області працює понад половина від загалу. Ми прискіпливо контролюємо дотримання карантинних заходів (маски на покупцях та продавцях, захисні екрани перед прилавками, відстань між ними, кількість людей на території тощо). Це не завжди просто. Але свідомо йдемо на такі труднощі, бо потрібно запускати малий та середній бізнес — основу нашої економіки.

Також Володін підкреслив, що наразі працює надійне ядро з ефективних заступників — керівників з новими поглядами й підходами до державного управління. Та процес формування команди триває. Керівництво деяких департаментів потрібно посилити. Формуємо пул потенційних молодих керівників області.

Також нагадаємо, що незважаючи на карантин, спортивні об’єкти будуються та реконструюються в рамках Київської обласної програми розвитку фізичної культури й спорту "Київщина спортивна" на 2017-2020 роки.

Читати "Моя Київщина" у Facebook