#

У Немішаєвому пожежники ознайомили дітей зі своєю спеціальністю

21.05.2021 13:30
У Немішаєвому пожежники ознайомили дітей зі своєю спеціальністю
Фото з місця події

У середу, 19 травня, до вихованців Немішаївського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів завітали рятувальники в межах акції "Запобігти. Врятувати. Допомогти."

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Бородянський РВ ГУ ДСНС України у Київській області" у Faсebook, рятувальники провели пізнавальний захід для учнів початкових класів.

Під час проведення заходу дітей вивели на територію школи, де рятувальники продемонстрували технічне оснащення пожежно-рятувального автомобіля. Діти побачили як саме в аварійно-рятувальних роботах застосовується спеціальний інструмент та обладнання.

Наостанок рятувальники продемонстрували ліквідацію умовної пожежі за допомогою подачі води від пожежного автомобіля. Аби закріпити усю інформацію, яку учні отримували, рятувальники нагадали їм правила безпеки життєдіяльності та пожежної безпеки, порядок дій при виявленні вибухонебезпечних та схожиш на них предметів.

Ця зустріч з рятувальниками подарувала не лише незабутні враження, а й важливі знання, які знадобляться дітям для безпечного життя.

Нагадаємо, що у Немішаєвому затвердили нові тарифи на послуги з централізованого постачання холодної води для населення.

Читати "Моя Київщина" у Telegram