#

У Немішаєвому рятувальники провели урок безпеки для старшокласників (ФОТО, ВІДЕО)

17.03.2023 10:40
У Немішаєвому рятувальники провели урок безпеки для старшокласників (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Учора, 16 березня, у "Класі безпеки" Немішаєвського ліцею №2, що на Бородянщині, для учнів старшої школи рятувальники провели заняття

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" за покликанням на спільноту "Головне управління ДСНС України у Київській області" у Facebook.

Піротехніки та медики розказали учням про основи збереження життя під час військового стану. Зокрема, фахівці пояснили, діяти коли знайшов підозрілий предмет, як розпізнати вибуховий пристрій, надати першу домедичну допомогу за  запомогою турнікету або речей, що є під рукою, як діяти, коли потрапив під обстріл або знаходишся під завалами.

Крім того, рятувальники та педагоги продемонстрували презентацію з мінної безпеки, а також нагадали номери екстрених служб. Пізніше на вулиці  діти, вдягнувши бойовий одяг, змогли спробувати загасити міні-пожежу за допомогою вогнегасника.

Нагадаємо, що заступник голови КОР Ярослав Добрянський опублікував фото розстріляного російськими окупантами у 2022 році пам’ятника Кобзарю у селищі Бородянка.






Читати "Моя Київщина" у Facebook