#

У німецькому місті Нойбранденбург відбулась творча зустріч митців з Київщини (ФОТО)

20.03.2023 09:45
У німецькому місті Нойбранденбург відбулась творча зустріч митців з Київщини (ФОТО)
Фото з місця подій

19 березня у місті Нойбранденбург відбулась благодійна творча зустріч за участі відомого художника з Білої Церкви Леоніда Маадира та української поетеси Тетяни Іванчук

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Організатором  мистецького заходу виступив голова Благодійного фонду "Українська громада" Олексій Усачов за підтримки керівництва міста та району Мекленбургіше-Зенплатте федеральної землі Мекленбург-Передня Померанія.  Можливість для проведення творчої зустрічі для вимушених переселенців з України надала  Адміністрація кафе "International".

В рамках акції художник Леонід Маадир представив присутнім виставку власних робіт та провів майстер-клас як для дітей так і для дорослих у створенні нової картини. Свій творчий доробок у вигляді поезії зачитала Тетяна Іванчук, яка подарувала присутнім авторські книги. 

Новостворена картина буде виставлена на аукціон, виручені кошти з якого будуть переказані на потреби Київського військового госпіталю.

Також учасники зустрічі в режимі дискусійного клубу обмінялись думками з приводу специфіки проживання в Німеччині, відмінності законодавства, працевлаштування, а також  подискутували з приводу майбутнього України.



Читати "Моя Київщина" у Telegram