#

У Нових Петрівцях скоро відкриють осучаснений дитсадок

27.09.2021 18:30
У Нових Петрівцях скоро відкриють осучаснений дитсадок
Фото з місця події

У селі Нові Петрівці на Київщині незабаром введуть в експлуатацію сучасний дитсадок, який зводить "АМК "РЕМ-БУД"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на газету "Урядовий кур'єр"

У ці вересневі дні будівельники завершують роботу і незабаром дошкільний навчальний заклад прийме своїх маленьких відвідувачів.

Як повідомляє прес-служба компанії, цей дитсадок є одним із найбільших на Київщині і відповідає всім сучасним вимогам. Сама ділянка має площу майже 1,6 гектара, а об’єкт – понад 6,2 тисячі квадратних метрів. 

За весь час виконані загальні будівельні та внутрішні оздоблювальні роботи, встановлено системи опалення, водопостачання, каналізації, електричного освітлення тощо. Також зведено насосну станцію, два водних резервуари на випадок пожежогасіння, котельню на твердому паливі та газу.

Облаштовані проїзди, доріжки, покриття, тіньові навіси, ігровий майданчик, огорожа, зараз у закладі встановлюють меблі, монтують різноманітне устаткування. 

Під час будівництва використовувалися лише сучасні матеріали та новітні технології, аби дітлахи мали всі умови для навчання і загального розвитку, а вихователі – повноцінний освітній процес.

Нагадаємо, що 27 вересня до поліції Вишгорода надійшло повідомлення від реанімаційного відділення місцевої лікарні про те, що до них було доставлено чоловіка з ножовими пораненнями.

Читати "Моя Київщина" у Telegram