#

У передмісті Києва чоловік "виніс" пів гаража колишнього бізнес-партнера (ФОТО)

22.02.2022 16:38
У передмісті Києва чоловік "виніс" пів гаража колишнього бізнес-партнера (ФОТО)
Фото з місця подій

Учора, 21 лютого, поліція Бучанщини затримала викрадача авто в Петропавлівській Борщагівці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Зазначимо, що близько 11-ї години ранку житель Києва повідомив на спецлінію "102", що невідомі викрали його автомобіль Ford Focus з гаражного кооперативу в селі Петропавлівська Борщагівка. За словами потерпілого, автівка була частково розібраною.

У результаті оперативно-розшукових заходів слідчо-оперативна група відділення поліції № 5 (село Чайки) Бучанського районного управління поліція розшукала викрадача. Ним виявився 36-річний житель столичної Солом’янки. Чоловік розповів правоохоронцям, що вночі з 20-го на 21-ше лютого спиляв замок на дверях гаража свого колишнього бізнес-партнера, вигнав його авто Ford Focus, ще й прихопив обладнання – електроінструменти, пневмоінструменти та апарат для зварювання. Чоловік зізнався, що таким чином хотів провчити колишнього компаньйона за те, що той нібито йому винен грошей.

Правоохоронці затримали крадія в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Чоловікові загрожує до восьми років ув’язнення.

Нагадаємо, що нещодавно у Петропавлівській Борщагівці патрульні села Чайки затримали крадія.




Читати "Моя Київщина" у Facebook