#

У Переяславі двоє неповнолітніх хуліганів нахабно крали велосипеди (ВІДЕО)

21.07.2021 15:30
У Переяславі двоє неповнолітніх хуліганів нахабно крали велосипеди (ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 21 липня, у Переяславі поліцейські затримали двох неповнолітніх хлопців, які втекли з дому та крали велосипеди

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

За останній тиждень у Переяславі сталися чотири крадіжки велосипедів. Частину з них знайшли та повернули власникам. Поліція з'ясувала, що до крадіжок причетні двоє неповнолітніх переяславців.

Начальник сектору превенції відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП Дмитро Голуб розповів, що в ніч на 6 липня зі спортбази "Переяславль", де був з’їзд байкерів, викрали мотоцикл. Крадіжку вчинили двоє підлітків із Переяслава. З батьками хлопців провели бесіди, але це не допомогло.

П’ять днів тому малолітні злодії втекли з дому, ночували у під’їздах, крали велосипеди в жителів міста, каталися, а потім викидали в кущі. З під’їзду багатоповерхівки на вулиці Можайській, 9-А, викрали два велосипеди. Один із них поліція виявила в Борисівці й повернула власникові. Також дільничний знайшов велосипед, який поцупили біля ТОВ «Костал». Інший велосипед, викрадений біля вокзалу, виявили жителі міста й виставили оголошення в соцмережах.

21 липня патрульні помітили розшукуваних у місті. Цього разу хлопцям не вдалося втекти.

Дмитро Голуб додав:

Опитаємо їх у присутності батьків. А потім передамо матеріали до суду. Батьки хлопців понесуть адміністративну відповідальність за неналежне виховання дітей.

Нагадаємо, що в Переяславі пройдуть ХХХ щорічні вітрильні перегони "Кубок Переяслава 2021" для гостей та мешканців міста.


Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: