#

У Переяславі лабрадор упізнав свого господаря після п'яти років розлуки (ВІДЕО)

23.07.2021 09:27
У Переяславі лабрадор упізнав свого господаря після п'яти років розлуки (ВІДЕО)
Лабрадор Рой

Житель міста Переяслав Борис Аврамич знайшов свого лабрадора через п’ять років після його зникнення – був у невідомої жінки в Борисполі

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на "Інформатор".

Рой, домашній улюбленець, дивним чином опинився в Борисполі в неблагополучної хазяйки.

Чоловік розповів, що п’ять років тому його собака зникла, а небайдужі люди розповіли, що його посадили в чорну машину на вулиці. Після цього Роя більше ніхто не бачив.

Були організовані активні пошуки, було багато повідомлень, але щоразу виявлялося, що це інша собака. Визначали це за клеймом (номером), яке розташоване на череві тварини і відповідає номеру її паспорта.

21 липня Борису Аврамичу зателефонувала заводчиця лабрадорів Анна і повідомила, що у неї Рой. Як виявилось, останнім часом пес жив у Борисполі.

До заводчиці зателефонувала стороння людина і розповіла, що собаку бачили в неблагополучної хазяйки. Тварину забрали, провели огляд і за номером клейма вийшли на заводчицю, а згодом і чоловіка. Зараз Рой проходить курс реабілітації.

Нагадаємо, що у Переяславі найближчим часом мають випиляти 41 дерево, а в майбутньому розглянуть можливість зрубати насадження поблизу ліній електропередач.


Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: