#

У Переяславі лижні перегони присвятили пам’яті Героїв Крут

01.02.2021 10:40
У Переяславі лижні перегони присвятили пам’яті Героїв Крут
Фото з місця події

У суботу в Переяславі пройшли лижні перегони, присвячені пам’яті Героїв Крут та подвигу козаків Переяславського полку на Трубежі під Баришівкою у період Української революції

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "Переяслав.City"

Це вже вп’яте лижні перегони в Переяславі проводяться спортклубом "Ветеран" та членами громадської ініціативи "Корінь нації".

Всього у змаганнях взяли участь понад два десятки людей. Цьогоріч місцем перегонів став луг поблизу Стогніївського шляху, хоча раніше перегони проводили на міському стадіоні.

Змагалися у чотирьох окремих категоріях. Серед жінок найшвидше подолала 800-метрову дистанцію Софія Горобченко. З-поміж чоловіків віком понад 60 років ті ж 800 метрів найшвидше пройшов Олександр Кунах. Серед чоловіків віком від 18 до 39 років (2400 м) найкращий час показав Микола Богатир, серед учасників 40-59 років (1600 м) – Анатолій Дима.

Всі переможці отримали пам’ятні медалі та грамоти.

Погода не підвела – на землі лежав приємний пухкий сніг, і температура була комфортною – близько трьох градусів морозу. Торік, нагадаю, такі перегони не відбулися через брак снігу, – розповіли учасники події.

Нагадаємо, що ірпінчанка Ірина Коляденко знову стала чемпіонкою України з вільної боротьби.



Читати "Моя Київщина" у Telegram