#

У Переяславі невдовзі з'явиться притулок для собак (ФОТО)

09.06.2020 09:10
У Переяславі невдовзі з'явиться притулок для собак (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Переяслав триває будівництво собачого притулку за ініціативи учасників ГО "У добрі руки" та працівників центру зв’язку та управління ДСНС України в місті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Відомо, що під постійне собаче пристанище перебудовують один із занедбаних корівників колишньої ферми радгоспу "Переяславський" у Підварках. У лютому відбувся суботник, на якому розчистили приміщення від сміття.

Наразі волонтери і працівники центру зв’язку та управління ДСНС заклали піноблоками отвори вікон у стінах корівника, вставили двоє воріт. Також вже знесені цегляні годівниці всередині приміщення.

Наступні завдання – підготувати підлогу, завезти бетонні плити, встановити вольєри, які зараз стоять у тимчасовому пункті перетримки собак на вулиці Богдана Хмельницького. А далі треба будувати нові вольєри. Розраховуємо, що в притулку одночасно мешкатимуть сто собак, говорить волонтерка ГО "У добрі руки" Аліна Литвин.

За її словами, оформлення документів на територію ще триває.

Нагадаємо, що народна депутатка Інна Совсун звернулася до Авакова з проханням вибачитися перед батьками Тлявова та дівчиною, яку 4 години ґвалтували у Кагарлику.



Читати "Моя Київщина" у Facebook