#

У Переяславі під стіни міської ради висипали купу сміття (ФОТО, ВІДЕО)

01.09.2020 15:15
У Переяславі під стіни міської ради висипали купу сміття (ФОТО, ВІДЕО)
Фото з місця події

Сьогодні, 1 вересня, активіст з Переяслава, обурившись на бездіяльність очільників міста, залишив купу сміття при вході до міської ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Андрія Черновського у Facebook.

Окрім Костіна Т.В., Бочаріна П.П., Губенко В.В, Устич Н.М., Степаненка А.С., Медведенко Н.М., Гаценко А.І. та Модебадзе Р.С., перепрошую у працівників Переяславської міської ради за психологічну незручність, яку вони отримали при вході до міської ради, наштовхнувшись на вивезене мною сміття з дитячої площадки по вул. Літописна, 24а, – йдеться у дописі.

У такий спосіб чоловік вирішив висловити свій протест на бездіяльність, збайдужіння до державотворення та антисоціальну роботу керманичів міста.

Я готовий понести адміністративну відповідальність, до якої мене притягне міська влада, але хай готуються до моральної, а Костін ще й до кримінальної відповідальності, до яких їх притягне Переяславська громада і викине на смітник історії, – переконує місцевий житель.

Нагадаємо, що у Луцьку завершилися змагання Чемпіонату України з легкоатлетичних багатоборств, де команда Київщини посіла друге місце.



Читати "Моя Київщина" у Telegram