#

У Переяславі планують закупити у компанії Kärcher техніку для прибирання вулиць

07.08.2020 12:20
У Переяславі планують закупити у компанії Kärcher техніку для прибирання вулиць
Фото з місця події

У середу, 5 серпня, представники всесвітньовідомої компанії Kärcher у Переяславі провели презентацію роботи автомобіля для прибирання MC 250

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сайт Переяславської міської ради та виконавчого комітету

Машина MC 250 є ідеальним інструментом для виконання робіт з прибирання нашого міста. Її максимальна швидкість – 60 км/год забезпечує оперативне переміщення від одного об’єкта до іншого без створення перешкод іншим учасникам дорожнього руху. Висока маневреність зменшує витрати часу і ризик дорожньо-транспортних пригод. Це особливо важливо при виконанні робіт в центрі міста.   Комунальну машину можна використовувати для очищення тротуарів та велосипедних доріжок, прибирання в парках, скверах, на площах, тощо.

Міські комунальники високо оцінили можливості автомобіля для прибирання. Міський голова висловив думку, що така техніка дуже потрібна місту, вона значним чином зекономить ресурси і час, покращить якість прибирання та сприятиме покращенню умов комфортного проживання.

Далі він зазначив, що у міськраді планують придбати таку техніку для потреб комунальників.

Нагадаємо, що 2 серпня до оперативно-диспетчерської служби Переяслав-Хмельницького району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на 56-му кілометрі автошляху Бориспіль-Дніпро.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: