#

У Переяславі попри карантин перевиконали міський бюджет за минулий рік

22.02.2021 17:33
У Переяславі попри карантин перевиконали міський бюджет за минулий рік
Фото з мережі Інтернет

Начальниця фінуправління Переяславської міської ради Юлія Жарко повідомила, що власних доходів загального фонду отримали 160 млн 447 тис грн

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу Київської обласної ради.

Незважаючи на те, що протягом року в зв’язку з карантинними обмеженнями, тривалими перервами у роботі багатьох структур спостерігалося суттєве недовиконання плану з надходжень до бюджету, на кінець року ситуація стабілізувалася, і бюджет навіть перевиконали (100,3%). Коштів отримано на 444 тис. грн більше, ніж передбачалося на початку 2020 року.

Також під час роботи виконкому було затверджено план основних заходів цивільного захисту населення на цей рік. Тут і перевірка готовності населених пунктів до паводкового періоду, заходи щодо запобігання пожеж у лісах, на торфовищах, сільгоспугіддях та багато іншого.

Схвалено зміни до програми благоустрою. Перший заступник міського голови Анатолій Фесенко зазначив, що вони стосуються виготовлення проєктно-кошторисних документацій для капітального ремонту тротуарів на вул. Новокиївське шосе, від мосту через Трубіж до ЗОШ №4 (70 тис. грн), на вул. Героїв Дніпра, від привокзальної площі до вул. Святкової у мікрорайоні Трубайлівка (100 тис. грн) та реконструкції центральної площі Богдана Хмельницького (100 тис. грн).

Із засновників медичних установ виведено колишню Переяслав-Хмельницьку районну раду. Натомість до складу засновників введено Циблівську сільську раду. У зв’язку з кадровими перестановками внесено зміни і до персонального складу деяких комісій  виконкому Переяславської міської ради.

Також нагадаємо, що у Переяславі наметовий табір Scoutville, який є одним із кращих в Україні, оголосив шість вакансій на літній період.

Читати "Моя Київщина" у Telegram