#

У Переяславі п’яний водій покалічив 18-річного хлопця (ФОТО)

29.06.2021 10:00
У Переяславі п’яний водій покалічив 18-річного хлопця (ФОТО)
Фото з місця події

Нещодавно, 20 червня, у Переяславі сталася страшна ДТП, унаслідок якої надзвичайно постраждав 18-річний хлопець

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав City".

Зазначимо, водій Renault Kangoo збив хлопця, провіз його на капоті, після чого втік із місця події. У поліції зазначили, що керманич дорогою злетів у кювет.

Заступник головного лікаря Переяславської станції екстреної медичної допомоги розповів, що в потерпілого попередньо діагностували множинну травму, закриту черепно-мозкову травму, забої м’яких тканин лівої ноги, рвані рани голови. Хлопця госпіталізували до Бориспільської ЦРЛ.

Мати постраждалого Кристина Беглец написала:

Водій їхав за кермом напідпитку, на узбіччі збив хлопця, провіз 24 метри на великій швидкості, потім додав газу, і її син перелетів через весь автомобіль. Хлопцеві наклали шви на мозкову частину голови та підборіддя.

Старша інспекторка сектору реагування патрульної поліції Юлія Кузьменко зазначила, що на водія-порушника склали чотири адмінпротоколи:

  • за ст. 122-4 КУпАП (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди). Тягне за собою накладення штрафу в розмірі 3400 грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років;
  • два за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). Тягне за собою накладення штрафу в розмірі 850 грн або позбавлення права керування транспортними засобами на строк від шести місяців до одного року;
  • за ст. 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння). Відповідальність водіїв – штраф у розмірі 17000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Матеріали скеровано до суду для подальшого прийняття рішень. За словами Юлії Кузьменко, водій був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Алкотестер показав 3.1 проміле алкоголю в крові.

Нагадаємо, що студентська рада Переяславського університету запустила благодійний арт-аукціон в Instagram.


Читати "Моя Київщина" у Telegram