#

У Переяславі телефонні шахраї продають фіктивні талони на пальне споживачам АЗС "Shell"

03.02.2022 20:00
У Переяславі телефонні шахраї продають фіктивні талони на пальне споживачам АЗС "Shell"
Фото з мережі Інтернет

У Переяславі споживачі АЗС "Shell" викрили схему обману, за якої шахрай телефонує автомобілістам-клієнтам місцевої автозаправної станції з пропозицією придбати талони на пальне за вигідною ціною

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на сторінку "Proslav".

Людина, яка представляється Анатолієм Корнієнком, з одного і того ж номера пропонує завчасно перерахувати кошти за бензин на номер приватної банківської карти. Коли водії приїжджають із проплатою на АЗС, то там про ці талони, звісно ж, нічого не знають.

Переяславцю Євгену, який ніби-то оплатив талони й приїхав на автозаправку познайомитися із чоловіком, який йому телефонував, сказали що ніякий Анатолій Корнієнко у них не працює.

Проте, на жаль, за останній тиждень вже багато хто із переяславських водіїв приїздив на заправку із проплатою і бажанням заправитися за вигідною ціною і отримати "талони", і тільки там розуміючи, що вони стали жертвами шахрайства.

Один із працівників АЗС розповів, що обдурені автомобілісти кілька разів зверталися до поліції надаючи контакти та банківські реквізити шахрая, проте правоохоронці відповідають що вирахувати зловмисника їм, поки що, не вдається.

Зазначимо, що наразі жодної офіційної заяви до місцевого відділку поліції не надходило.

Додаємо контакти шахрая, щоб застерегти переяславських водіїв від взаємодії із цією особою: +380933484933, 5355 0750 2788 9478 (Корнієнко Анатолій Миколайович).

Нагадаємо, що у місті Переяслав пройде майстер-клас із народних танців від Олега Бута.

Читати "Моя Київщина" у Facebook