#

У Переяславі триває будівництво притулку для собак (ФОТО)

20.07.2020 11:34
У Переяславі триває будівництво притулку для собак (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

У місті Переяслав на початку липня відновилися будівельні роботи на території майбутнього притулку для собак, які тривають за ініціативи учасників ГО "У добрі руки" та працівників центру зв’язку та управління ДСНС України в місті

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "Переяслав. City". 

Зауважимо, що під приміщення притулку переобладнують залишки корівника в Підварках. За словами, учасниці ГО "У добрі руки" Аліни Литвин, в липні на рахунок громадської організації надійшло понад 15 тис грн від небайдужих містян, з них десять тисяч надала родина Саулків. Завдяки цим коштам вже закуплений бетон, цемент і піноблоки.

Наразі в приміщенні вже залили бетонну підлогу під вольєри та побудували технічне приміщення, в якому будуть зберігатися корми та різний інвентар.

За словами волонтерки, депутат міської ради В'ячеслав Нестеренко подарував притулку насосну станцію. А кілька днів тому учасник ГО "У добрі руки" Дмитро Чайка з помічниками пробурив свердловину на воду.

Нещодавно жителька міста Наталія Мисан подарувала моток кабелю, який знадобиться, аби підвести до притулку електроенергію, – зазначила Аліна Литвин. – Зараз триває збір матеріалів і коштів для спорудження вольєрів. Якщо хтось може допомогти будматеріалами, будемо вдячні.

Потрібні матеріали: цемент, метал (труби, кутники), шифер, метал для покрівлі, а також крокви, балки, мауерлати, шалівка.

Телефони для довідок: (095)595-26-67, (063)999-00-73.

Нагадаємо, що в місті Переяслав адвокатка Олена Гичко побачила, що у неї під воротами стоїть траурний вінок



Читати "Моя Київщина" у Facebook