#

У Переяславі за кошти Британської Ради побудують вольєри для собачого притулку (ФОТО)

22.01.2022 10:00
У Переяславі за кошти Британської Ради побудують вольєри для собачого притулку (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Проєкт "Крок до мрії": волонтерський притулок для собак", реалізований у Переяславі, переміг у конкурсі проєктів соціальної дії "Активні громадяни" від Британської Ради

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на допис Андрія Іващенка у Facebook.

Житель Переяслава Андрій Іващенко запевняє, що завдяки спільним зусиллям всіх небайдужих громадян проєкт опинився на першому місці в рейтингу:

Дякуємо кожному, хто підтримував, хто голосував, хто спонукає до руху, хто працює на суботниках і працює щодня, хто підтримує морально, фізично і матеріально. Щиро вдячні нашій менторці Олені Нестеровій, колективу Британської ради, ГО Міцна громада за складну, але дуже цікаву програму.

Проєкт "Крок до мрії": волонтерський притулок для собак” набрав 30 балів за голосування та 54,50 балів від журі за презентацію і захист проєкту.

Перемога в конкурсі дасть змогу залучити близько 35 тисяч гривень від Британської Ради на потреби собачого притулку в Переяславі. Гроші підуть на будівництво двох вольєрів. Заявка передбачає співфінансування як мінімум 20% загальної вартості від проєктної команди або органів влади, решту покривають організатори програми.

Нагадаємо, що в номінації "Найкраща фотографія Київської області 2021" фотоконкурсу пам'яток культури для Вікіпедії обрали переможця.


Читати "Моя Київщина" у Facebook