#

У Переяславському суді допитали дітей-свідків по справі Кирила Тлявова

24.11.2020 17:35
У Переяславському суді допитали дітей-свідків по справі Кирила Тлявова
Фото з мережі Інтернет

Стало відомо, що в суді почалися допити у справі про вбивство п'ятирічного Кирила Тлявова та були допитані діти-свідки трагедії

На сьогоднішньому засіданні почалися допити. За участю психолога допитані троє неповнолітніх свідків трагічної події, - написала Генпрокурор Венедіктова на своїй сторінці у Facebook.

Генпрокурор додала, що для забезпечення їх інтересів, процедура надання свідчень відбувалася в режимі відеоконференції з окремого приміщення.

Вона нагадали, що справа про вбивство 5-річного хлопчика слухалася в Переяслав-Хмельницькому районному суді три дні поспіль. Так, на засіданнях 18 і 19 листопада було завершено дослідження письмових доказів.

Наступні судові засідання призначені на 11 і 14 грудня 2020 року. Планується продовження допитів свідків, свідків, потерпілих та розгляд клопотань про продовження запобіжного заходу, - додала Венедіктова.

Варто нагадати, що 31 травня 2019 року патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку заради розваги влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках. Зрештою вцілили у хлопчика, який гуляв на вулиці неподалік. Від отриманих кульових поранень хлопчик помер у лікарні. Його поховали 5 червня 2019 року.

22 липня, активісти із Броварів приїхали до Переяслава та влаштували мирний мітинг із вимогою відставки Авакова, справедливого розслідування справи про вбивство, тощо. Журналістам активісти розповіли, що приїхали до Переяслава за власним бажанням та мають на меті підтримати родину хлопчика, який трагічно загинув.



Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: