#

У Петропавлівській Борщагівці неадекват влаштував стрілянину посеред вулиці (ФОТО)

31.03.2021 13:30
У Петропавлівській Борщагівці неадекват влаштував стрілянину посеред вулиці (ФОТО)
Фото з місця події

У понеділок, 29 березня, у селі Петропавлівська Борщагівка Бучанського району 54-річний чоловік посеред вулиці стріляв із рушниці

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на спільноту "Поліція Київської області" у Facebook.

Пізно увечері на спецлінію поліції "102" надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік із рушницею у руках порушує громадський порядок. Задля залякування перехожих здійснив два постріли – один у сторону людини, інший – тварини.

На місце події одразу прибули наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група Бучанського районного управління поліції. Правоохоронці провели низку оперативно-розшукових заходів, слідчих дій та встановили особу зловмисника. Ним виявився 54-річний місцевий житель.

Його затримали у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає  позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Запобіжний захід обере суд.

Нагадаємо, що поліцейські викрили групу осіб, які незаконно утримували людей у псевдореабілітаційному центрі в селі Петропавлівська Борщагівка.



Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: