#

У Петропавлівській Борщагівці житель Києва хотів обікрасти іноземне подружжя

20.12.2021 18:50
У Петропавлівській Борщагівці житель Києва хотів обікрасти іноземне подружжя
Фото з місця події

У селі Петропавлівська Бощагівка 21-річний юнак проник до будинку, який винаймало іноземне подружжя, та поцупив 6 тис доларів США

Як повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на Національну поліцію Київської області, правоохоронці отримали звістку про крадіжку грошових коштів у сумі понад 6 тисяч доларів від іноземного подружжя

На місце події прибули група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група відділення поліції №5 (с. Чайки) Бучанського районного управління поліції.

Поліцейські встановили, що чоловік та дружина повернувшись додому помітили в оселі невідомого чоловіка. Виявилось, що крадій проник до будинку через двері заднього входу та вже встиг "збагатитися".

Поліцейські встановили та затримали зловмисника в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 21-річний житель міста Києва.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.15 (Замах на злочин) ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, що у селі Петропавлівська Борщагівка на вулиці Княгині Ольги працівники поліції зупинили екскаватор-навантажувач Hidromek HMK 102B.

Читати "Моя Київщина" у Telegram