#

У поліції не хочуть роздавати повістки військовозобов'язаним

28.12.2023 15:00
У поліції не хочуть роздавати повістки військовозобов'язаним
Іван Вигівський

У поліції заявили, що не хочуть роздавати повістки військовозобов'язаним без участі військових

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на слова голови Нацполіції Івана Вигівського в інтерв’ю "Українським новинам".

Очільник поліції заявив:

У нас дуже багато свого функціоналу, і ми вважаємо, що кожен повинен займатися своєю роботою. Ми й так підхоплюємо різноманітні моменти. Чому? Бо поліція найбільший правоохоронний орган, тому ми й підставляємо плече іншим правоохоронним структурам, і якщо ми цього не будемо робити, то деякі важливі напрямки роботи просто впадуть.

Вигівський зазначив, що поліція займається документуванням сотень кримінальних правопорушень серед представників ТЦК і СП, де вони отримують неправомірну вигоду, і таким чином люди не йдуть служити. Він додав:

Виходить, що ми будемо з одного боку документувати, а з іншого ще й повістки роздавати? Тому, я вважаю, що в нас достатньо роботи. Ми й так максимально допомагаємо стосовно мобілізації, встановлюємо місця знаходження ухилянтів.

Нагадаємо, що Рада оборони Київщини ухвалила посилення контрдиверсійних та безпекових заходів в області з 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року

Читати "Моя Київщина" у Telegram