#

У Президента Зеленського провальна регіональна політика, — ексгубернатор Київщини Бно-Айріян (ВІДЕО)

25.12.2019 11:08
У Президента Зеленського провальна регіональна політика, — ексгубернатор Київщини Бно-Айріян (ВІДЕО)
Михайло Бно-Айрыян

Ексочільник Київської області Михайло Бно-Айріян розповів у інтерв’ю про продовження своєї політичної кар’єри, ставлення до політики Зеленського та Чернишова

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на "LB.ua".

"Люди Коломойського намагалися диктувати мені умови - кадрові призначення в два райони. З Разумковим ми вчилися разом, Гончарука я знав ще з Міненергетики. З Богданом ми перетиналися в Кабміні. Був також знайомий з Тимофієм Міловановим і Айварасом Абрамавічусом". Інтерв'ю з колишнім главою Київської ОДА", - розповів екскерівник Київської області Михайло Бно-Айріян.

Підписуйтесь на офіційну сторінку порталу "Моя Київщина" у Facebook.

Також Бно-Айріян висловив свою думку стосовно регіональної політики Зеленського та нового губернатора Чернишова: "Вся регіональна політика в критичній ситуації. Я не знаю особисто Чернишова. Ми не зустрілися при передачі справ. Поки бачу, що він досить спокійний, рівний. Але заступників поки не призначили".

Нагадаємо, що керівник КОДА Михайло Бно-Айріян подав до суду позов на нардепа від 94-го округу Олександра Дубінського про захист честі, гідності та ділової репутації через те, що останній поширював проти нього неправдиву інформацію.

Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: