#

У Пристоличній громаді керівництво продовжує отримувати чималі зарплати (ФОТО)

28.10.2022 14:30
У Пристоличній громаді керівництво продовжує отримувати чималі зарплати (ФОТО)
Фото з місця події

"Моя Київщина" надіслала запит до Пристоличної ОТГ щодо розміру заробітної плати керівника громади, його заступників та секретаря

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина".

Сільському голові Миколі Каському у 2021 році у період із березня по липень у середньому нараховували 82 тис грн грн. Найбільше чоловік отримав у квітні та липні по 113 тис грн. У першому випадку така сума вийшла через нарахування квартальної премії у розмірі 57 тис грн, а у другому – отримав гроші за допомогу та відпускні. У 2022 році йому в середньому мав 68 тис грн. Доволі значну суму чоловіку нарахували у березні, а саме 142 тис грн. До звичної зарплати йому додали 71 тис грн, яка є допомогою на вирiшення СПП.

Секретарю сільської ради Людмилі Кущенко у 2021 році нараховували в середньому 56 тис грн, а цього року – 49 тис грн. Також у перший місяць війни вона отримала 86 тис грн, де 43 складають кошти на оздоровлення, які їй виділили у такий складний час.  

Перший заступник сільського голови Василь Дембіцький у 2022 році з березня по липень мав у середньому 78 тис грн без врахування сплачених податків. Він також на початку весни отримав більше, ніж зазвичай, а саме 123 тис грн. У 2021 році йому нараховували заробітну плату на рівні 58 тис грн.

Нагадаємо, що "Моя Київщина" з’ясувала, які зарплати отримували посадовці Немішаївської селищної ради у 2021 році та цьогоріч, під час війни.







Читати "Моя Київщина" у Telegram
Теги: