#

У Пристоличній ОТГ активно борються зі стихійними сміттєзвалищами

03.06.2021 16:42
У Пристоличній ОТГ активно борються зі стихійними сміттєзвалищами
Фото з мережі Інтернет

На території сіл Дударків і Займище Пристоличної громади триває боротьба зі стихійними сміттєзвалищами та локальними смітниками

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сайт Пристоличної ОТГ.

Спеціаліст Пристоличної сільської ради Владислав Тесля зауважує:

Сміття на території колишньої Дударківської сільради – це давня проблема, яка нині вирішується і люди з розумінням ставляться до таких зрушень. Так, комунальники цього тижня ліквідували звалище на вул. Нова, постійно вивозять відходи, що накопичуються поблизу зупинок, подекуди на узбіччях доріг.

За його словами, рершим кроком цивілізованого підходу до проблеми є укладення договорів на вивезення твердих побутових відходів між ТОВ "Комунально-експлуатаційне господарство" та власниками домогосподарств.

Тесля говорить, що наразі такий документ уже готується і буде оприлюднений, а також наступним кроком буде встановлення достатньої кількості сміттєвих баків і урн на території сіл, поблизу громадських місць.

На кінець зауважується, що 1 червня Пристоличний сільський голова Микола Каськів оглянув проблемні місця у центрі Дударкова, які впродовж тривалого часу були стихійними звалищами, і  повністю не доведені до ладу, бо розташовані на приватній земельній ділянці.

Нагадаємо, що на травневій сесії депутати Пристоличної ОТГ затвердили Програму оздоровлення та відпочинку дітей.

Читати "Моя Київщина" у Telegram