#

У рамах "Великого будівництва" на Київщині з’явилося 75 спортивних об’єктів

25.01.2022 20:30
У рамах "Великого будівництва" на Київщині з’явилося 75 спортивних об’єктів
Фото з мережі Інтернет

У рамах програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво" на території Київської області протягом 2021 року реалізували 75 нових спортивних проєктів

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на пресслужбу КОДА.

Очільник Київської обласної державної адміністрації Василь Володін зауважив, що Президент започаткував різні ініціативи щодо вдосконалення регіональної інфраструктури. І влада Київщини активно їх підтримувала впродовж року. Пан Володін підсумував:

У результаті маємо 75 сучасних спортивних об’єктів. Їх масштаби різні, і в комплексі вони потужно посилюють спортивний бренд Київщини. І на цей рік ми плануємо вдосконалити його ще більше.

Зокрема у 2021 році на Київщині завершили реконструкцію басейну у Славутичі, будівельно-монтажні роботи на стадіонах у Сквирі, Білій Церкві та Волошинівці й будівнитцво Академії спорту у Бучі та фізкультурно-оздоровчого комплексу у Миронівці. Також у громадах регіону відкрили 69 "активних" парків.

Нагадаємо, що пристоличний регіон увійшов у п’ятірку областей за обсягами сплати туристичного збору за даними Державного агентства розвитку туризму України.

Читати "Моя Київщина" у Facebook