#

У реабцентрі Білої Церкви жостоко вбили музиканта: з’явилися подробиці події

30.12.2021 18:15
У реабцентрі Білої Церкви жостоко вбили музиканта: з’явилися подробиці події
Михайло Слєсаренко

Нещодавно у реабілітаційному центрі релігійної громади "Нове покоління" жорстоко вбили музиканта із Білої Церкви Михайла Слєсаренка

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з покликанням на "СУСПІЛЬНЕ".

Після смерті Михайла Слєсаренка, його рідним повідомили, що у нього зупинилося серце. Проте, результат розтину вказав на те, що чоловіка вбили. Судово-медична експертиза показала пошкодження внутрішніх органів і кровотечу. Брат Михайла Вадим розповів:

Вийшов працівник цього моргу, сказав: "У вас немає зупинки серця, у вас вбивство". Із того моменту моє життя повернулось у зовсім інший бік.

Брат описав стан померлого:

Були синці на кожному пальці. На двох руках. Лице було побите.

Після висновку керівництво центру повідомило чоловікові, що вони провели власне розслідування і знають, хто вбив його брата. Сказали, що у Михайла трапився конфлікт з іншим реабілітантом. Проте, у відділку поліції у Білій Церкві Вадиму повідомили що Михайла побив не реабілітант, а наглядач центру.

Михайло Слєсаренко грав у театральному оркестрі більше 10-ти років. Чоловікові було 36 років. Він мав сім’ю, але останнім часом зловживав алкоголем. У реабілітаційний центр чоловік потрапив у жовтні 2021 року і, вже не повернувся звідти живим.

Нагадаємо, що суд ухвалив вирок мешканцю Білої Церкви за спричинення тяжких тілесних ушкоджень, що призвели до смерті потерпілого.

Читати "Моя Київщина" у Facebook