#

У Ржищеві медики отримали автомобіль

24.06.2021 18:56
У Ржищеві медики отримали автомобіль
Фото з місця події

Сьогодні, 24 червня, стало відомо, що лікарі Ржищева отримали новий автомобіль для виїздів на виклики

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Ржищівський міськвиконком" у Facebook.

У дописі зауважується, що Київською обласною радою у співпраці з Київською обласною державною адміністрацією було придбано для екстреної медичної допомоги Київщини 48 сучасних автомобілів, ще 42 авто придбано коштом держбюджету. Серед цих автівок є і реанімобілі. Раніше вже було придбано 20 автівок. Наразі на Київщині працює 120 автомобілів екстреної служби, а загалом придбано нових - 110. Таким чином оновлено близько 95% автопарку, що повинно значно покращити надання послуг.

Зауважується, що комплектація нового автомобілю екстреної вражає: апарат ЕКГ з функцією дефібрилятора, пристрій для нагрівання розчинів (що дуже актуально взимку), зволожувач повітря, шини різних видів, і навіть надувні, для транспортування хворих, візки для транспортування хворого у сидячому та лежачому положеннях, сумки екстреної допомоги та для розчинів, кисневі балони, мішки АМБУ для дорослих і дітей, автоматичні відсмоктувачі, тонометри і багато всього іншого.

Автомобілі повністю укомплектовані так, щоб у медпрацівника було більше можливостей зберегти життя пацієнта.

У реанімобілях присутні апарати штучної вентиляції легень, які допоможуть у випадку, коли людина непритомна чи в комі.

Нагадаємо, що у Ржищеві відбулася презентація екостанції "Глибокі Балики", де жителі могли поспілкуватися з її учасниками.

Читати "Моя Київщина" у Telegram