#

У Ржищеві на патріотичному фестивалі зібрали кошти для ЗСУ (ФОТО)

23.02.2023 15:30
У Ржищеві на патріотичному фестивалі зібрали кошти для ЗСУ  (ФОТО)
Фото з місця події

У Ржищеві провели фестиваль "Співаймо з вірою у перемогу" на якому зібрали 9 тисяч гривень на підтримку Збройних Сил України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Відділ культури і туризму Ржищівської громади" у Facebook.

Фестиваль "Співаймо з вірою у перемогу" проводився на знак вшанування пам’яті захисників нашої Батьківщини – Героїв Майдану, Героїв Небесної Сотні, Героїв АТО та Героїв російсько-української війни.

 Під час фестивалю, був оголошений благодійний збір на закупівлю флізеліну для маскувальних сіток та парафіну для окопних свічок, які виробляє наш Волонтерський цех для ЗСУ. Лише за дві години часу вдалося зібрати 9090 тисяч гривень.

Молодь Ржищівської громади співає, танцює, грає на музичних інструментах, читає вірші, вірить і підтримує ЗСУ. І це все відбувається під звуки повітряних тривог, під шурхіт ракет над будинками, під звуки вибухів, за відсутності світла та зв’язку. Не дивлячись на цю напругу діти займаються у творчих колективах, навчаються й розвиваються.

Нагадаємо, що діти на блокпості у Броварській громаді зібрали 4500 грн для захисників.




Читати "Моя Київщина" у Facebook
Теги: