#

У Ржищеві покажуть документальну виставу "Нормальні пацани і тут перекантуються"

20.05.2023 13:30
У Ржищеві покажуть документальну виставу "Нормальні пацани і тут перекантуються"
Афіша

Театральна волонтерська ініціатива із Богуслава приїде у Ржищів з документальною благодійною виставою "Нормальні пацани і тут перекантуються"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис Крістіни Чорненької.

Показ планується 23 травня, у День Героїв.  Документальна вистава вміщує 10 історій - десятки життів, любов і байдужість, життя і смерть, боротьба і підтримка. Це 10 реальних історій жінок, пов'язаних із війною: про дівчину, яка вийшла заміж за військового і чекає його з фронту, про маму, яка відчуває, коли її син в небезпеці, це про закоханість та про те, як швидко дорослішають діти під час війни. 

Вистава "Нормальні пацани і тут перекантуються" вже підкорила серця жителів Богуслава, де було чотири покази, Миронівки, Кременчука та Обухова. Театральна волонтерська група збирає кошти на автівку для 1 механізованого батальйону 21 механізованої бригади. Тому дуже вітаються донати.

Режисерка вистави: Аліна Карташова. Акторський склад: Олена Поліщук, акторка Академічного театру "Сузірʼя", Анастасія Ращенко, Наталія Батрак, Аліна Красюк, Софія Дроздюк, Ірина Павліченко. Показ відбудеться в Будинку культури Ржищева 23 травня о 15:00. Для входу потрібно зробити благодійний внесок на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, що виконавчий комітет Ржищівської міськради підтримав виділення одноразової грошової допомоги родинам мобілізованих військовослужбовців.

Читати "Моя Київщина" у Facebook