#

У Ржищеві відбулася документальна вистава "Нормальні пацани і тут перекантуються" на підтримку ЗСУ

24.05.2023 12:30
У Ржищеві відбулася документальна вистава "Нормальні пацани і тут перекантуються" на підтримку ЗСУ
Фото з місця події

У День Героїв у Ржищеві відбулася документальна благодійна вистава "Нормальні пацани і тут перекантуються"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на спільноту "Відділ культури і туризму Ржищівської громади" у Facebook.

Актори висловили почуття та думки більшості українців під час війни. Це було важливо, оскільки багато людей тримають ці почуття в собі та віддаляються від світу.

Молоді актори створили потужний інтелектуальний продукт, який допомагає не лише збирати кошти на потреби ЗСУ, але й боротися з втомою від війни та байдужістю. Вистава м'яко змушує задуматися і розуміти, для кого і з якою метою збираються пожертви.

Ця вистава складалася з 10 реальних історій, які розповідали про десятки життів. Вона розкривала теми любові та байдужості, життя та смерті, боротьби та підтримки. Кожен глядач міг побачити "свою" історію зі свого боку. Це вже сьома благодійна вистава, яку влаштували відважні та талановиті дівчата з Богуслава на Київщині, представниці Активної Громади Богуслава. Ідея вистави зародилася минулої осені під час періоду блекаутів. Важкі часи змушують нас змінюватися і творити для спільної Перемоги.

На благодійній виставі зібрали 8 967 грн, 100% збору йде на автівку для 1 механізованого батальйону 21 механізованої бригади. Збір триває на автомобіль Nissan Terrano II на основі звернення від військової частини.

Нагадаємо, що у Броварах пройшов благодійний дитячий турнір з футболу.

Читати "Моя Київщина" у Facebook