#

У Ржищівській громаді стартує набір до проєкту "Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя"

15.01.2024 15:30
У Ржищівській громаді стартує набір до проєкту "Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя"
Фото з мережі інтернет

У Ржищівській громаді розпочинається набір учасниць до проєкту "Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя", призначеного для вразливих груп населення

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на допис голови Ржищівської МТГ Крістіни Чорненької.

 На участь у проєкті можуть претендувати особи, які постраждали від війни, ВПО, сім'ї військовослужбовців, особи з інвалідністю, особи, які постраждали від насильства та випускниці проєкту "Крила".

Всім, хто долучиться до проєкту, запропонують участь у групових заняттях за методикою Джеймса С. Гордона "Зцілення душі і тіла", "Трансформація травми" (групові заняття), надання послуг з психічного здоров'я та психосоціальної підтримки (1 раз на тиждень).

 Якщо бажаєте взяти участь у проєкті, зателефонуйте за номером +380 (63) 641 03 68 (Альона Коваль), або заповніть форму і вам перетелефонують.

Скористайтеся можливістю стати учасницею проєкту "Стійкість: Відновлення психосоціального благополуччя", який впроваджує ВБО "Конвіктус Україна" в партнерстві з організацією Pact Ukraine: building the world of equal opportunities завдяки підтримці від проєкту USAID "Розбудова стійкої системи громадського здоров’я".

Нагадаємо, що орієнтовно у кінці лютого-на початку березня цього року проєкт "Поліцейський офіцер громади" в Ржищівській МТГ планують повноцінно запустити.

Читати "Моя Київщина" у Facebook