#

У селі Гореничі провели фестиваль із гендерно рівних видів спорту

05.10.2021 20:55
У селі Гореничі провели фестиваль із гендерно рівних видів спорту
Фото з місця події

Нещодавно на стадіоні "Сад-Арена", в селі Гореничі, відбувся JuniorZ Games – спортивний фестиваль з гендерно рівних видів спорту

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" із покликанням на сторінку "Білогородська сільська рада" у Facebook.

Захід проводився за підтримки Білогородської сільської ради та сільського голови Антона Овсієнка. Організаторами виступили комунальне підприємство «Гореницький центр фізичного здоров’я "Гореничі-Спорт" та громадська організація "Рух Олександра Педана "JuniorZ".

 У змаганнях взяли участь учні Гореницької ЗОШ І-ІІІ ступенів. За принципами квестової гри близько 500 учасників заходу спробували свою майстерність у різних видах спорту: фрізбі, петанк, чирлідинг, бадмінтон, флорбол, корфбол, регбі, хортінг.

Всеукраїнський проєкт "JuniorZ" реалізується за підтримки Міністерства освіти і науки України, Комітету з фізичного виховання і спорту МОН України, Спортивного комітету України, Української федерації учнівського спорту, ДНУ "Інститут модернізації змісту освіти", громадської організації "Спортивний рух Олександра Педана "JuniorZ", спортивних федерацій та інших громадських організацій України.

 Основними напрямками проекту є: популяризація здорового способу життя серед учнів із залученням думок лідерів; організація спортивних заходів для учнів; популяризація новітніх варіативних модулів з фізичної культури у закладах загальної середньої освіти; проведення всеукраїнських та регіональних тренінгів та майстер-класів; проведення шкільних, районних, міських, обласних і всеукраїнських фестивалів і змагань шкільних ліг «JuniorZ».

Нагадаємо, що в селі Білогородка поховали члена ради громадської організації "Український Легіон" Олексія Кавлака з позивним "Змій".

Читати "Моя Київщина" у Telegram