#

У селі Києво-Святошинського району відкрили парк "Лісова казка" (ФОТО)

01.08.2020 10:11
У селі Києво-Святошинського району відкрили парк "Лісова казка" (ФОТО)
Фото з місця події

Минулої суботи в селі Віта-Поштова Києво-Святошинського району на вулиці Лісова з'явився новий парк "Лісова казка"

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на сторінку "Віто-Поштова сільська рада" у Facebook. 

Парк створювався за ініціативи місцевих мешканців, підтримки Віто-Поштової сільради та особисто секретаря сільради Сергія Ворушева.

Під час відкриття парку відбувся турнір з волейболу серед місцевих команд. Продовженням свята стала дитяча анімація - виступ хору "Вербиченька" та частування гостей.

На жаль, дощ трохи змінив наші плани, але свято відкриття відбулось, і тепер у нашій громаді є ще одне чудове місце відпочинку. Величезна подяка за створення парку члену виконкому Янчуку Миколі та місцевому мешканцю Пацьорі Леоніду, за сприяння у організації свята відкриття парку депутату Києво-Святошинської районної ради Паламарчуку О., секретарю Віто-Поштової сільської ради Ворушеву С., депутатам сільської ради Пацьорі Людмилі та Січкаренко Людмилі, завідуючій клубу Костакі Ірині, звукорежисеру клубу Костакі Роману, та місцевим мешканцям - Ворушевій Алі, Кузменчук Константину та Кузьменчук Любі, Мігаль Катерині та Яковлевій Валентині, -деться в повідомленні. 

Нагадаємо, що на спецлінію "102" звернулась мешканка села Забуччя Києво-Святошинського району та повідомила про крадіжку велосипеда з її двору. 


Читати "Моя Київщина" у Facebook